Energi terapi

Original MagLife Energy Bracelets har en unik sammensætning af 4 energi-stimulerende komponenter:

  • Neodynamiske Magneter
  • FIR
  • Germanium
  • Negative ioner
Neodymaniske Magneter:
Virker ved at optimere blodets evne til at optage ilt. Herved opnås adskillige positive effekter på organismen. Cellestofskiftet forøges, og dette bevirker at andre eksistentielle processer kan foregå langt mere effektivt. Hermed afstresses hele kroppen og ydeevnen forøges. Effekten af neodynamiske magneter har været kendt og brugt i tusindvis af år, og er en simpel og effektiv måde, uden bivirkninger, at smertelindre på. Desuden styrkes immunforsvaret, pga. det optimerede stofskifte, og dermed nedsættes kroppens stress-påvirkning. Magneternes enkle og naturlige måde at stimulere processerne i kroppen på, gør dem  til det åbenlyse valg i den daglige vedligeholdelse af kroppen.
Styrken af de Neodynamiske magneter er essentiel for virkningen. MagLife er udstyret med de ekstemt stærke neodynamiske Rare Earth Magnet. 
Vi garanterer at nordsiden vender mod huden, og at magneterne har en styrke på min 2200 gauss. 

Far Infrared Rays:
FIR virker på organismen ved at interagere med protein, fedt, collagen og vandmolekyler. Denne proces medfører et øget varmeoverskud, der bevirker at blodkarrene udvider sig, og dermed sker der en øget blodcirkulation for at få den overskydende varme transporteret ud til huden og ud at kroppen. En sidegevinst ved den øgede blodcirkulation er bla. at ilt, CO2 og næringsstoffer transporteres hurtigere rundt i kroppen og ud til cellerne, hvorved celledelingen optimeres. Som eksempel kan nævnes det fibrøse bindevæv hvis grundsubstans indeholder collagen og elastin. Ved gigt og andre sygdomme i bevægelsesapparatet nedbrydes bl.a. collagen. Idet FIR øger blodgennemstrømingen og dermed celledelingen, fremmes produktionen af collagen. Derved mindskes ikke bare rynker i hudens yderste lag, men også elasticiteten i bindevævet øges.

Germanium:
Grundstoffet Germanium findes naturlig i jordens overflade og anvendes over hele verden til behandling af mange forskellige sygedomme, bl.a. grundet dets evne til at styrke immunforsvaret. Da Germanuim gør det lettere for blodet at optage og transportere ilt til cellerne, næres de optimalt, og dermed optimeres adskillige processer i kroppen såsom stofskifte, hormonproduktion, sårheling etc.. Samtidigt opnås en anti-inflammatorisk og smertelindrende effekt pga. den øgede ilt-tilførsel. Germanium stimulerer desuden også melatonin-   produktionen, som er det hormon der styrer vores søvnrytme. Derved opnås en forbedret søvn. Det samme sker for endorfin- produktionen, og da endorfin er kroppens eget lykkehormon opnås en følelse af velvære og fornyet energi. Ligeledes interagere Germanium med mange af nervesystemets signalstoffer, hvilket kan reducere mange former for nervesmerter samt kroniske smerter. 

Negative ioner:
Armbåndet er produceret af Silicone, der frigiver negative ioner.  Års intens forskning i negative ioners betydning for kroppen har vist at bl.a. serotoninproduktion stimuleres. Serotonin er et af kroppens såkaldte “ lykkestoffer”. Dette medfører øget energi, større koncentrationsevne, og i det hele taget forøget velvære. Det har under forsøg på Columbia University vist sig, at påvirkningen af negative ioner har større virkning på depressioner end flere af de oftest anvendte mærker af antidepressiv medicin.  

“Negative ions increase the flow af oxygen to the brain; resulting in higher alertness, decreased drowsiness, and more mental energy,” says Pierce J. Howard, PhD, author of The Owners Manual for the Brain

Øvrigt materialevalg:
Stål er valgt som indfatningsmateriale, da stål er det materiale, der bedst bevarer magnetismen. Remmen er produceret af Silicone iblandet mineraler, der frigiver negative ioner.  

MagLife armbåndende er 100% nikkelfri.

MagLife- armbåndet må ikke anvendes af personer med pacemaker.
 

Nedenstående rapport anbefalelsesværdig materiale for dig, som ønsker mere dybdegående viden.

The Barron Report

MagLife v/Charlotte Holten & Gitte Røjgaard | CVR: 35101535 | Vesterbækvej 10, 6971 Spjald - Danmark | Tlf.: +45 27150487 | gitte@maglife.dk