Filosofi

Ideen bag MagLife energi-armbånd, er opstået efter i årevis at have kombineret diverse alternative behandlinger, med brugen af magneter. Magneterne øger blodgennemstrømningen og optimerer transporten af næringsstoffer til cellerne og affaldsstoffer fra cellerne. Derved læges sår og skader hurtigere, samtidigt med at inflamation forhindres med smertelindring til følge.

Dette har skabt interessen for at lave netop den kombination af naturens egne forekomster udfra ældgamle kinesiske traditioner, hvorfor en kinesisk samarbejdspartner er valgt.

Kina har en ældgammel tradition for alternativ medicin og behandling. Disse naturlige metoder har vi valgt at udnytte i vores armbånd, og har dermed skabt en unik sammensætning af grundstoffer, alle baseret på naturlige kinesiske forekomster. Eksperter udvinder og udnytter disse elementer, og har dermed skabt grundlaget for MagLifes unikke energi-koncept.

MagLife v/Charlotte Holten & Gitte Røjgaard | CVR: 35101535 | Vesterbækvej 10, 6971 Spjald - Danmark | Tlf.: +45 27150487 | gitte@maglife.dk